2014. május 27., kedd

Filmfüggők Játszmája

Kedves olvasók!
Még csak tegnap osztottam meg veletek ezt az ötletet, de nem bírtam tovább várni vele. Tehát kezdődjék a Filmfüggők Játszmája névre hallgató rendezvény! Tulajdonképpen nem nevezném versenynek, inkább amolyan játék, ahogy azt a neve is mutatja.
A játék lényege: Tíz film és tíz sorozat egy picurka részletét láthatjátok majd alább, ezek alapján kell megtippelni minél több címet.
A játék menete: Ha szeretnél részt venni, csupán annyi a dolgod, hogy elküldesz nekem egy Filmfüggők Játszmája tárgyú levelet a demeter.bianka.vivien@gmail.com-ra, amely az általad felismert címeket tartalmazza. Valamint az üzenetben tüntesd fel legalább egy éppen futó blogodat (ha nincs, az sem tragédia), hogy azon is elérhesselek. Nem kell megjegyzést írnod és feliratkoznod sem, értesíteni foglak ha megvannak a végleges eredmények.
Példa:
7. Lopott idő
8. Randiguru
17. Jóbarátok
Amiért érdemes jelentkezni: Nem kell megijedni attól, ha esetleg csak néhányat ismersz fel, hiszen ki tudja, talán másnak is beletört a bicskája. Próbáld meg, vesztenivalód nincsen, viszont mikor majd feltárom a címeket, esetleg megismerkedhetsz pár új különlegességgel.
Határidő: június 7.
Eredményhirdetés: június 8.
Nyeremények: Csupán egyetlen helyezett lesz, az a szerencsés, aki a legtöbb címet eltalálja (holtverseny esetén természetesen mindnyájan nyertesnek számítanak). Az általa választott blogja állandó hirdetést nyer a modulsávban (ha nincsen oldala, akkor értelemszerűen ez törlődik), valamint egy interjúban is részesül.
Őszintén remélem, hogy minél többen részt vesztek majd ebben.
Kalandra fel!

Bevallom katonásan, hogy nem feltétlenül vagyok rendszeres követője vagy rajongója egy-egy feltüntetett sorozatnak, azonban nem akartam csak az általam kedvelteket felsorakoztatni, ízlések és pofonok alapon.
A filmek viszont a kedvenceim közé tartoznak. Néhány alkotásnak több része is készült, ezzel nektek azért nem kell törődnötök, mert azt hiszem mindegyikből az elsőt tüntettem fel.


Filmek

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.



Sorozatok

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.
(bocsi, ezt muszáj volt... :D)

Ha bármilyen kérdésetek, óhaj-sóhaj akadna ezzel kapcsolatban, nyugodtan vegyétek fel velem a kapcsolatot. Sok sikert mindenkinek!

Fontos információ:
Május 29-én, csütörtökön délután Balatonfűzfőre utazom az osztályommal, hogy utoljára együtt töltsünk a tónál pár napot. Vasárnap, június első napján érkezem vissza. A szálláson lesz internetkapcsolaton, számítógépem viszont nem, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy minden emailt és megjegyzést megkapok, csak nem feltétlen lesz lehetőségem válaszolni rájuk. Esős időt mondanak, tehát ha időm engedi, megpróbálok reagálni majd mindenre telefonról.

További kellemes délutánt,
Bia

2 megjegyzés:

  1. Szia Bia! :)
    Engem csak az érdekelne, hogy az is játszhat-e, akinek nincs blogja? Mert én szívesen jelentkeznék, csak nincs blogom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lara,

      Igen, ez megfordult a fejemben. Természetesen így is jelentkezhetsz, csak ebben az esetben a blogod nem kerül ki a modulsávba.

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés